//_TheHonestGirl
◕ The owner ◕



-AFIFAH FYFA HERE-
Hi and Assalammualaikum :)
Afifah Azim . Welcome to my territory . This is my own blog . Do not copypaste ya? Please be nice on my blog :) keep calm and enjoy the story :3

Entry About Goodies


◕ Music Is My Life ◕

Bismillahirrahmanirrahim. Salam ukhuwah :) Alhamdulillah, saya masih mampu bernafas sampai ke hari ni. Pencuri :)

◕ Special To Me ◕


Teman Selama-lamanya :* Love you, Nurul Shahira Sabrina Bt Mohd. Nizam :) Muahh muahh! xx

Best Cousin Forever, Nur Izzah Bt Mohd. Halimon ^o^ thanks for being everything to me and you're so important to me! I love you so much yang xD Muahhxx

Nur Afiqah Binti Shamsul Azim ❤ kau selalu bagi semangat kat aku :'D jadi adik yang baik and penghasut yang kejam ok xD haha sayang kau dik

Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Cursor by : Hidayah


I'm sorry for what I've done :'( can you forgive me 'kak bam'? :/
Thursday, 6 June 2013 | 12:32 | 0 like it
Assalammualaikum bloggerians ~
Bersama kita lagi di dalam blog yang kadang2 boleh buat orang sentap ~ LOL -_- awk si stalker tu kalau tak suka, jangan hina. it's me, not you. so takde hak kot nk ckp gini gini tentang aku, jangan expect aku lebih baik di mata kau. kita manusia, bukan perfect mana pun. ini aku, takleh terima? Ignore it or leave it ~ krohh krohh -_- grr so korang yang stalk blog aku tu meh lah share blog sekali. don't worry, aku bukan jenis bash orang. tak luak pun kalau korang kutuk disitu ~ zzzz

Ohooo hoiiii ~ lately rasa something tau. bila bukak blog, rasa mcm ramai stalker and aku dpt agak siapa orang tu, cehh poyo je. aku ni instinct mana lah kuat sangat. tapi ade tweet ni buat aku lagi confirm ckp ade pembaca baru dlm blog aku xD hahaha. Aimuni, sorry lah kalau buat awk marah. but....actually post yg lepas tu bkn utk ungkit ke, sakitkan hati awk ke, hebohkan benda tu ke ape ke.. itu hanya penerangan kenapa aku dah taknak kat mamat tu. lagipun aku nak dia baca yang dia dah berubah dari situ. bukan nak salahkan kau or ungkit apa-apa. aku dah tak marah pun pasal tu. so jangan ah salah faham ok? And I know salah aku sbb mention nama kau tapi daripada aku bagi nama gelaran baik aku letak nama kau sendiri. nanti nampak sangat aku kutuk kau dalam diam. i'm not type like that -_- so SORRY lah for this undermisstanding k? *bantai sajoi eja* zzzzz

Okay for my bambam pulak.. haih camana nak start ni ha? I just want to apologize for everything. aku tak patut mengamuk haritu kan? waktu tu saya geram dgn mamat yg awk jeleskan tu. bila baca tweet dia terus hilang mood . dah biasa dah. dia selalu spoil kan mood happy saya. cuma...entahlah. memang tak patut pun libatkan awak :/ I just...hate when my friends know who you are. idk why. mungkin disebabkan kisah silam kita? awak lupa? ingat tak masa openhouse rumah awk masa umur saya 11 atau 12 tahun? haaaa cer 'throwback' semula? kawan awk yang nama Sabrina tu ade tegur saya masa tu. depan awk dia cakap 'oh nilah sepupu yang kau ckp gedik sngt tu?' directly gilaaaa ~ awk cerita pasal saya kt bestfriend awk ke? negative story or positive story? hmm saya tahu saya lah sepupu awk paling gedik. time kecik2 saya selalu tiru awk semua benda pastu suka merengek, mengada-ngada. ayah awk pun pernah ckp saya gedik dkt awk. tapi makin lama saya 'membesar' dgn kenangan kita tu, saya try ubah perangai saya untuk buat awk selesa. ingat saya terus stop tiru awk semua benda? saya try diamkan diri bila awk suka sesuatu barang tu? semua saya ingat tentang awk. tak pernah lupa.

Hmmm lepas Sabrina cakap centu saya sedih sangat sbb awk masih takleh terima perubahan saya..*aku fikir centu that time* and! sebab kes nilah kita tak bertegur bertahun2 right? kita renggang start ni kan? Awk tak pujuk saya pun! huwaaaaa T^T tapi start saya form 3, kita bertegur. itupun sbb adik kita. kita nk buat adik2 kita jeles dgn adakan 'perkongsian blog', dari situ rapat semula and kita banyak persamaan. hee ^_^ tapi bila kawan2 saya tanya psl awk, saya rasa kes Sabrina berulang balik. so dari situ hati saya ckp 'mulai hari ni...jangan amek tahu siapa dia berkawan. jangan tegur kawan dia sbb takut dia ade cerita benda yg boleh singgungkn hati kita. kawan dia, kawan dia lah! kawan aku, kawan aku lah! tak perlu kenal kawan masing2' -_- mcm ape je kan prinsip ni? tapi tulah saya rasa time tu. saya tak suka kawan saya tegur awk, saya pun taknak tegur kawan awk. NOKTAH!

Even bestfriend saya shahira kalau rapat dgn awk pun....haih entahlah -_- saya taktahu ni perasaan jeles, jaki or dengki tapi saya tak suka. I really hate it. haih -_- mungkin lepas awk baca cerita ni awk akan ckp saya ni mcm kawan baru awk yg tak boleh 'let bygone be bygone' sebab still ingat perkara lepas ummmm betul cuma saya tak berdendam pun pasal tu. saya ignore je. and saya pun tak patut hantar text 'pergi ah kau kat budak tu' :/ aku tak tahu kenapa ayat tu terlintas kt otak aku. actually time tu nk cakap 'weh, kau pergi slowtalk budak tu. dia tengah tacing dgn aku' tapi entahlah send benda lain. mungkin ego aku time tu tinggi sbb taknak berkomunikasi dgn budak tu. tahu jelah aku kan ikut perangai bapak aku 'keras kepala' haaaa tu yang susah kalau aku dah merajuk. sorry eh buat kau sedih time tu? sepatutnya aku off tweet then buat benda yang berfaedah, takde lah aku besarkan benda yang kecik right? tapi bila kau pun berbalas tweet....aku punya marah lagi ah naik. yelaaa baran lah katakan.

sekarang kita tengah dalam 'silent treatment' atau lagi menyakitkan 'layanan dingin' :'( aku tahu kau nk aku pujuk kau ennn? sbb aku yang salah. aku ingat lagi masa kita gaduh kes mcm ni dulu kau pernah bagi text ''kenapa dia yang marah?'' ''patutnya aku yg merajuk'' "patutnya aku yang sakit hati" and bla bla bla.. Okay okay. yes, kali ni aku pujuk and aku ngaku memang aku yang salah :) Damai eh? kau sendiri yang cakap kita takleh gaduh lama-lama :') so aku mintak maaf. perlukan masa? ameklah..tak kesah berapa lama sebab aku pun dah tak macam dulu. keras mcm batu. jangan marah lagi tau. aku sayang kau. and sebab aku sayang kau lah aku lebih sanggup hilang bestfriend daripada kau. aku lebih sanggup bermusuh dgn orang lain berbanding kau. tak kisah lah apa sebabnya aku sanggup tak bertegur dengan seseorang tu sebab kau. aku tak tahu camana nak describe 'betapa PENTINGnya' kau bagi aku :'/ dari dulu memang rapat dengan kau. aku pun pernah panggil kau kakak. so aku taknak hilang kakak macam kau. Sorry again. babai :') xoxo Fee


Older Post | Newer Post