//_TheHonestGirl
◕ The owner ◕



-AFIFAH FYFA HERE-
Hi and Assalammualaikum :)
Afifah Azim . Welcome to my territory . This is my own blog . Do not copypaste ya? Please be nice on my blog :) keep calm and enjoy the story :3

Entry About Goodies


◕ Music Is My Life ◕

Bismillahirrahmanirrahim. Salam ukhuwah :) Alhamdulillah, saya masih mampu bernafas sampai ke hari ni. Pencuri :)

◕ Special To Me ◕


Teman Selama-lamanya :* Love you, Nurul Shahira Sabrina Bt Mohd. Nizam :) Muahh muahh! xx

Best Cousin Forever, Nur Izzah Bt Mohd. Halimon ^o^ thanks for being everything to me and you're so important to me! I love you so much yang xD Muahhxx

Nur Afiqah Binti Shamsul Azim ❤ kau selalu bagi semangat kat aku :'D jadi adik yang baik and penghasut yang kejam ok xD haha sayang kau dik

Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Cursor by : Hidayah


Just Short Story For Today ;)
Tuesday, 28 May 2013 | 13:17 | 0 like it
Assalammualaikum warahmatullahi wabarakatuh :)
Terima kasih kerana menjawab salam Ifah :) Hello pembaca blog ku yang setia? masih stalk? Alahaii berhabuk pun stalk jugak? hahaha kalau singgah tu tolong lah bersihkan habuk tu sikit. ni sampai terbatuk2 haaaa ;) hmmm awal-awal lagi dah letak gambar gitu then cakap merepek -.- well kita sangat lemah bab permulaan ;) sebab tu awal-awal boring je baca. hahaha dalam hubungan pun saya fail bab permulaan. berkawan pun kena dia tegur dulu. hahahaha bukan lah ego or sombong. emm mungkin terlalu pendiam? *tangan kebahu* hahaha lama tak buat gaya gitu. teringat sepupu kita yang omeyy kat asrama tu. how I miss you so much :/ saya perlukan text yang boleh naikkan semangat saya. text lama.....emm berkesan jugak tapi nak yang baru. awk kan pakar buat ayat untuk perli orang? hahaha ohh btw blog awk sangatlah menarik sbb ada satu page tu awk buat segmen 'PenguatHati' and terdapat ayat-2 al-Quran ;) dah lama perasan sebenarnya cuma baru sekarang promote. hahahaha sebab awk saya boleh sedar sesuatu yang patut saya sedar. terima kasih awk untuk segala-galanya ;) *thanks promote blog kita dlm blog awk tu -.- ish naughty

Aha! haritu kann kann kann....kita pergi rumah orang-2 tua :D err saja melawat tempat tu. ehem hehe ^_^ rumah orang tua di Puchong. lawa rumah tu. besar. tapi time malam mungkin nampak seram sbb bentuk rumah tu macam villa :) ok masa sampai rumah tu takut lah jugak sebab ada nenek nenek pandang je kereta mak kita. masa park kereta dlm rumah ada makcik ni tenung je kita. serammm :O pastu bila kita keluar kereta dia tenung jugak. ok ade insiden comel and kelakar time tu. ade nenek ni bangsa cina kot nmpk mcm org cina, dia pegang tongkat smbil bawak beg. dia suruh kawan dia ketepi sbb dia ckp ade org nk jemput dia balik. hahaha comel gila masa nenek tu suruh makcik tu ketepi. makcik tu usha tak puas hati je. dlm ramai2 org2 tua disitu makcik tu je muka ketat. takut gak nak pandang. yang lain okay je berborak. okay dekat situ ade atuk2 and nenek2. yang pakcik2 and makcik2 pun ade jugak. yang lelaki bahagian atas, yang perempuan bahagian bawah.

Masa naik atas lawat...emm lawat....lawat seseorang sebenarnya and tidak perlu disebut disini. ok masa naik atas semua pakcik pandang. pastu masa lawat someone dlm bilik tu ade atuk ni orang negeri Sembilan ;) how I know? loghat nogori dio pun den dah boleh cam ^_^ dia paling banyak mulut rasanya sebab masa kite, mak kite and fyqa sampai dia asyik bercerita je. haha dia cakap dia orang rembau. alahai kampung kita je tu tok ^^v hihi dah habis lawat nak balik. time tu turun tangga, sambil tu nampak ade pakcik ni pegang telefon sambil bercakap. amboii feeling nya otp xD haha ade sorang tu termenung luar tingkap. ada lagi yg lain2 tengok tv je. ok masa turun makcik yang usha kita seram semacam tu ikut je kita sampai depan pintu. ehh lagi seram siot! -.- tapi nasib baik penjaga tahan. fuhh kalau tak dia dah ikut sampai ke kereta kot -_- hmmm

Ok motif cerita pasal ni? hmm just a bit lesson. yess dapat rasa bila tua duduk dekat sini. hmm mesti sedih sbb mak ckp kita je keluarga yg selalu jenguk rumah tu. yang lain takde pelawat pun :/ Astaghfirullah kesian sungguh tngok mereka dekat rumah tu. walaupun ade yang menyeramkan. but rasanya normal kot? yelaa kita tak kenal orang tu so kita taktahu dia jenis mcm mana. hmm and lagi satu masa pergi sana bebas segala masalah. hahaha tenang sangat! and I think melawat rumah orang tua ni akan jadi rutin sabtu/ahad time dah habis sekolah nanti. well bkn org2 tua je, rumah anak yatim, kanak2 istimewa pun kita nak pergi! yess! sebenarnya ni impian dari sekolah rendah lagi. tah kenapa prihatin tentang hal-2 sebegini.

Okay sekarang cuti sekolah. 2 minggu je :p hahaha planning bercuti takde sangat. banyak balik kampung jelah. And ingatkan minggu depan nak pergi giatmara sebab nak tenangkan diri. nak sibukkan diri drpd fikir masalah tapi Allah telah kirimkan hadiah paling bermakna untuk ubatkan luka dihati aku ;) Shahira bakal datang KL minggu depan!!!!! :D Happy sangat. dah lama tak jumpa dia. dia ckp hari Isnin dia dgn afiq dating tengok wayang xO selasa...emm lupa ah yg ni? Tpi yg confirm rabu ajak ramai kengkawan main bowling kt wangsa walk :) khamis lepak ramai2 and jumaat hantar shahira balik :) okay sekarang borang giatmara boleh ketepi and bodek mama bagi duit untuk keluar dgn diorang nanti ^o^ hihi still perancangan actually tapi harap jadi sebab aku nk sngt pertemuan aku dgn shahira kali ni penuh dengan 'SENYUMAN' :D you're so meaning to me. I love you friendsss :)
next story about her, dah prepare pun cerita untuk dia tapi akan dipost hari Isnin depan ;) InsyaAllah. xoxo Fee ;)


Older Post | Newer Post