//_TheHonestGirl
◕ The owner ◕



-AFIFAH FYFA HERE-
Hi and Assalammualaikum :)
Afifah Azim . Welcome to my territory . This is my own blog . Do not copypaste ya? Please be nice on my blog :) keep calm and enjoy the story :3

Entry About Goodies


◕ Music Is My Life ◕

Bismillahirrahmanirrahim. Salam ukhuwah :) Alhamdulillah, saya masih mampu bernafas sampai ke hari ni. Pencuri :)

◕ Special To Me ◕


Teman Selama-lamanya :* Love you, Nurul Shahira Sabrina Bt Mohd. Nizam :) Muahh muahh! xx

Best Cousin Forever, Nur Izzah Bt Mohd. Halimon ^o^ thanks for being everything to me and you're so important to me! I love you so much yang xD Muahhxx

Nur Afiqah Binti Shamsul Azim ❤ kau selalu bagi semangat kat aku :'D jadi adik yang baik and penghasut yang kejam ok xD haha sayang kau dik

Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Cursor by : Hidayah


BANGKITLAH AND SEDAR INI YANG TERAKHIR :)
Friday, 26 April 2013 | 12:47 | 0 like it
Assalammualaikum :) hello hello ^o^
Okay straight to the point jelah. tak banyak masa ni. kesian Imran kena tipu, actually aku belum update pape lagi. saja gebe dia ^o^ hahahaha okay kalau sebelum ni kite down, sekarang taknak dah macam tu :) aku nak bangkit. yeahh! even sakit dia masih rasa. Apa yang aku boleh cakap minggu ni penuh kejutan bagi aku :D macam2 aku terima and ada yang aku tak boleh terima dgn ikhlas but now, okay dah :) hehe, hmm sekarang sedang berperang dalam perasaan dgn dua orang mamat yang bagi kejutan kat aku ni. macam cinta tiga segi gituuu <3 hahaha! dua berita mengejut yang bagi aku kesan sangat besar and sedar something :)

"Aku mintak maaf sebab aku pernah chat **** dengan perempuan lain"
Ohh tolongglahhh, ni mimpi ngeri kan? pengakuan ape ni? perasaan ingin tahu waktu tu membuak-buak gila wehh! so aku minta password dia and log in. selesai sudah siasat terbukti benar :'( kenapa lah dia buat macam ni? time ni rasa benci dua2 and terus mintak break! lalalala ~ kat sekolah kalau nampak muka diorang rasa macam nak sule diorang -.- semua perkataan kotor dlm kamus semua aku serah kt mamat tak guna tu -.- yelaa tengah marah kan? (berita pertama)
"Aku otw nak couple dengan *****, esok kitorang couple and jangan ganggu ***** lagi"
Ya'Allah, berita ape lagi ni? Kata2 yang menyakitkan sehingga boleh jatuhkan airmata aku. baru lepas heartbroken dah dapat berita macam ni. time tahu mamat tu ade crush baru, aku tak marah pun. aku pendam sbb aku tahu tu hak dia. even jelouse sikit tu ada. 'of course lah'. tapi kenapa perempuan tu ckp mcm tu? sedih wakk bila awk suruh saya jauh dari orang yang penting dalam hidup saya :( saya tahu lah korang suka sama suka and nak couple tapi jangan lah sampai suruh saya 'jangan ganggu' dia lagi :'( hmmm (berita kedua)

Serious dua benda ni buat aku down sangat sangat, terlampau down! luka hati ni lagi bengkak sampai dah tak boleh tahan. menangis jugak dekat sekolah walaupun dengan menangis takkan selesaikan masalah. hahahaha :'( hmmm for Aimuni *mention terus haa* kakak awk pernah minat and couple dgn abang saya tau..and kite pernah baik sebab awk kawan Ain sofea dgn leen candy. ye, saya kenal awk dari situ lah ^o^ kita chat baik2 je, siap jadi kakak angkat bagai tapi kenapa sebab lelaki kite nak bergaduh? Kakak awk dahlah baik dgn saya :( taknak lah gaduh2 eh? Saya dah redha dengan semua ni. Saya bahagia kalau awk couple dgn Ameer. saya tak pernah nak musuh ke ape2, just go on dgn hasrat korang. saya okay disini :')

Imran, fuhhh ~ semua orang pernah buat silap. aku maafkan kau :) aku takkan ungkit and aku taknak kau pun ungkit. janji? lupakan ape yang dah berlaku ok? cuma kadang2 kalau orang cerita pasal tu balik, aku jadi marah :( serious nak redakan benda tu perlu masa yang banyak. sabar eh kalau aku tetibe melenting? ^_^ and jangan buat lagi. bersihkan nama kau and berubah! aku support kau :) jujur, sekarang aku makin selesa dengan kau. kalau aku cerita masalah aku, kau okay walaupun nampak mcm kayu but aku tahu kau paham ^o^ cuma aku tak puas hati satu benda. kau ni tak penyabar! kalau pape hal je kau nk jawapan sekarang jugak. kau tahu tak benda tu boleh buat otak aku meletop? zzzzzz, bagi lah masa aku fikir k gemok? hahahaha!
Hmmm dunia dunia -.- kenapalah makin dewasa, makin berat ujian harus dihadapi ni? cewahh, macam kena je dengan gambar tu. hihi ^o^ okay, dengar cerita ameer dengan aimuni dah ade masalah? menurut orang cerita. what the....?! ameer, kenapa buat dia sedih? cukup lah kau pernah buat aku sedih but not to her. please lah. dia nak pmr dah kot. nanti jadi beban pulak. and please jangan bagi harapan baru dekat aku :( aku tak pasti boleh terima kau atau tak. hati aku dah redha dengan hubungan korang and sekarang zero :O aku dah tutup pintu hati aku dah untuk terima sesapa buat masa ni. lelaki suka macam ni, bila kita kejar dia lari, bila kita berhenti, dia mengejar pulak. aku terima kau nak berbaik dengan aku. I don't mind but taknak lah sampai aimuni kecewa pulak.

Masa dengar fana cakap kau sayang aku lagi, nak dekat aku lagi... I was just like..... zzzz -.- kenapa baru sekarang? why? btw thanks kawan2 sebab bagi semangat untuk move on and nasihat untuk happy... tapi bila ameer dah macam ni korang macam suruh aku pergi dekat ameer :O pulak dah! sorry to say, benda ni sangat mengejutkan. macam bert cakap aku baru lepas move on and boleh terima semua ni so bila dapat berita ni aku akan terkejut besar and takleh decide any decision dulu :( bert suruh aku rileks dulu, take time and jangan buat keputusan terburu-buru. hahahaha bert pun mcm sokong je aku dengan ameer -.- kenapa korang tak nampak Imran pun baik sebenarnya? hmmm kesian dia.

Eisya, Erra, Fana, Fatin, Bert, stop buat aku keliru -.- korang suruh aku amek ameer tapi aku taknak aimuni kecewa! taknak sesekali. hahahaha sebab benda nilah fatin marah aku. fatin cakap aku baik sangat. lembut hati tak bertempat. bert pun marah benda sama. dah hati aku lembut nak wat camno? aku cuma tak boleh lah orang sedih2 ni. macam mana eh? Aku taknak orang rasa apa yang aku pernah rasa, haaaaa gitu ah.. aku pernah kecewa so aku taknak orang lain pun rasa macam tu tapi orang cakap aku baik sangat -.- zzzz cuba korang pandang sudut aimuni. mana tahu dia tengah down gila sekarang? aku down takpa, aku cool, boleh happy balik :) hahaha

Apalah fyfa ni, itupun masih boleh gelak? hmmm :) Okay, aku harap ini luahan terakhir dari aku untuk kau meer :') hope semua jelas. I NEED TIME. serious, aku tengah terkejut sekarang. ya minggu kejutan lah katakan :) Aku harap Imran pun faham ape yang aku cuba luahkan ni. fuhh panjang gila karangan aku kali ni. takut bosan je nanti ^o^ hahaha sangat awkward so better aku publish cepat2 sebelum merepek xD jadi saya undur diri dulu. maaf pada yang tersinggung dengan entri saya kali ni ._. xoxo fee, goodluck untuk cabaran hari esok ^o^


Older Post | Newer Post