//_TheHonestGirl
◕ The owner ◕



-AFIFAH FYFA HERE-
Hi and Assalammualaikum :)
Afifah Azim . Welcome to my territory . This is my own blog . Do not copypaste ya? Please be nice on my blog :) keep calm and enjoy the story :3

Entry About Goodies


◕ Music Is My Life ◕

Bismillahirrahmanirrahim. Salam ukhuwah :) Alhamdulillah, saya masih mampu bernafas sampai ke hari ni. Pencuri :)

◕ Special To Me ◕


Teman Selama-lamanya :* Love you, Nurul Shahira Sabrina Bt Mohd. Nizam :) Muahh muahh! xx

Best Cousin Forever, Nur Izzah Bt Mohd. Halimon ^o^ thanks for being everything to me and you're so important to me! I love you so much yang xD Muahhxx

Nur Afiqah Binti Shamsul Azim ❤ kau selalu bagi semangat kat aku :'D jadi adik yang baik and penghasut yang kejam ok xD haha sayang kau dik

Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Cursor by : Hidayah


Mencari identiti? Dugaan apakah? Orientasi :)
Friday, 28 December 2012 | 02:07 | 0 like it
Assalammualaikum semuaaaa :D *with fake smile*
Hahaha, hmm bosan betul hidup Fee ni. Lagipun Fee memang membosankan :) Semua mesti tertanya kenapa dari last post Fee guna gelaran 'Fee' ni. Okay actually sebab sepupu Fee ni haa. malas nak cerita puncanya. tapi sekarang dah jadi selesa guna nama Fee tuh. Fee rasa Fee tengah bercerita dengan diri yang mengguna gelaran 'Fyfa' ni. Fee rasa Fee ada dua orang bila guna gelaran 'Fee' ni :) *faham tak? -.-* Tapi Ameer jahat :( Dia cakap gelaran ni gedik -_____- hahaha cedih! tak support betul lah ameer ni. hmm, apa yang Fee nak bincang sekarang ni adalah firstly Fee tengah cari identiti Fee yang sebenar. Kenapa Fee rasa macam Fee ni orang lain? Kenapa bila Fee dengan orang lain, Fee rasa macam... macam nak jadi orang tuh? Kenapa Fee akan rasa macam bukan 'fyfa' yang ada dengan kawan2 Fee especially Shahira? Kenapa Fee rasa macam Fee ni orang asing je -.- Kenapa ha? Bila Fee nak jadi diri Fee yang sebenar mesti macam ada penghalang :/ Rasa macam ada je yang ganggu untuk Fee jadi baik. Kenapa ek? Fee benci diri Fee sekarang. sebab Fee macam orang yang hilang arah -.- tak suka!
So sad my life right know yeah? -.- hmm entahlah. macam2 dugaan haa datang. sekarang asyik termenung. macam2 Fee fikir. Salah satunya 'mcm mana nak biasa kan diri ni?' 'Aku rindu shahira' 'Aku bersalah dengan kesalahan aku yang lepas2' 'Aku nak berubah jadi baik' 'aku rindu dengan kengkawan lama' 'aku nk tebus kesalahan aku kat orang yang pernah aku sakiti' and macam-macam lah! haaa, ini bukan salah satunya tapi ini hampir kesemuanya -.- bila fikir balik benda ni, mesti rasa tak tenteram. mesti menangis tak tentu pasal. mesti rasa diri ni bodoh yang teramat :'( Ya'Allah, kenapa Fee jadi lemah? Kenapa lemah sangat sekarang? :'( Kuatkan lah Fee :/ Berita yang amirul bagi, pada mulanya memang tak dapat terima. tapi Fee ikutkan supaya hormat keputusan dia :/ Dengan sikap mama yang cepat marah2. huh -.- Adakah mama berubah sebab keputusan PMR Fee...?? hmmm. maafkan Ifah ma. Ifah tak dapat bagi mama bangga dengan Ifah. Ifah tak seberapa banding dengan Fiqa. Harapan mama biarlah pada Fiqa. Biarlah Fiqa jadi anak emas :) Mama, bawak kereta tuh mesti kena bersabar tau :) Ifah tak suka dengar mama cakap benda2 yang Ifah taknak dengar. Benda2 kotor yang buat Ifah rasa benci dengan ayat tuh :') Masa accident tuh kenapa mama ckp ***** kat orang tuh? Dia pandang mama pun macam apa tah. Ifah tak suka orang pandang mama macam tuh -.- Ifah hilang keyakinan dah nak bagi mama bawak kereta lepas ni. lahaii -.- Okay, dugaan seterusnya adalah..... ada sorang mamat ni bagi harapan palsu kat Fee. Kenapa dia kejam sangat? Fee kecewa sangat! Fee mula percaya and sayang dia tapi rupanya dia..... -.- urgh! memang malas nak ingat dah! tapi benda tuh selalu ulang tayang dekat fikiran Fee bila Fee termenung. Lepastu menangis -.- lemah nya Fee sekarang. Hmm, pastu bila teringatkan shahira pun mesti menangis macam orang gila -.- tah apa kena dengan Fee ni. Asyik-asyik nak nangis je. cengeng! uuu -.- haha Fee rasa kosong sangat dengan diri Fee sekarang :/ Fee rindu Shahira.. Fee taknak rasa kosong lagi :'( Harap tahun 2013 ni Fee jadi seorang yang kuat! yang takde nangis2 dah lepas ni. Ya'Allah, bantulah aku. Kalau dulu bila Fee baca ayat ni 'disebalik satu senyuman tersembunyi seribu kesedihan' Fee rasa macam FAKE je tuh. tapi sekarang Fee dapat rasa benda tuh. Fee bnci diri Fee!!!!Fee mampu senyum and ketawa depan orang tapi bila baik rumah, masuk bilik, Fee nangis sorang2 -.- Fee berlagak baik depan orang yang Fee sakit hati supaya Fee dapat maafkan dia tapi Fee tak boleh :'( Fee teruk! hmmm. Fee perlukan seseorang.... :'(
So, orientasi hari ni seronok :) Mula-mula takut nak daftarkan adik Fee. Yelaa orang lain ada mak ayah tapi adik Fee je Fee daftarkan. Mama Fee busyyyyy -.- hahaha. Tadi orientasi dia memang senang. dengar maklumat, masuk kelas, isi borang tu borang ni, salin jadual, ambil buku teks and beli buku tulis then balik! hehe best! rasa mcm pengalaman buat kat anak sendiri -.- hahaha lol. benci bila ingat jadi mak orang ni -.- saya muda lagi. belum punya anak mahupun suami :P *eeiiyaakk* hahaha. masa nak hantar adik Fee pergi masuk dewan ada cikgu ni tegur "jemput, Puan" dengan senyuman manis nya lahai -.- hahahahaha tergamam 40 minit kat situ haaaa! Amirul ckp takde org akan panggil aku mak orang -.- ni cikgu tuh? Ahahah malunyaaa ~ adik aku dengar pulak tuhh T____T cedih. Tapi harini memang penat! kaki lenguh. badan melekit -.- semua anggota penat. otak pulak macam nak pecah sebab banyak sangat fikir -.- haih. ohh btw sepupu Fee buat cerita ada kaitan dengan Fee :3 Uhuuuuu! hahaha. tungg ahh Fee masuk dalam blog dia. Terima kasih GB kerana mention Fee :P walaupun agak kelakar kamu mention saya. hahaha. tapi ni Fee nak tegur. mana ada istilah 'jujurly' -.- sepatutnya 'honestly' lah sayanggg xD hahahaha awkk ni! selalu buat kita senyum and tergelak sorang2 depan scrin laptop kecik ni. kejap je awk boleh buat kita ketawa dengan mudah and lupakan masalah yang bertimbun. Ameer pun sama. korang ni ada magic ehh? hehe. thanks! Fee bersyukur ada korang disisi Fee. Syukran, Ya'Allah :D okaylah, sampai sini dulu. tatatititutu. xoxo Fee :*


Older Post | Newer Post