//_TheHonestGirl
◕ The owner ◕



-AFIFAH FYFA HERE-
Hi and Assalammualaikum :)
Afifah Azim . Welcome to my territory . This is my own blog . Do not copypaste ya? Please be nice on my blog :) keep calm and enjoy the story :3

Entry About Goodies


◕ Music Is My Life ◕

Bismillahirrahmanirrahim. Salam ukhuwah :) Alhamdulillah, saya masih mampu bernafas sampai ke hari ni. Pencuri :)

◕ Special To Me ◕


Teman Selama-lamanya :* Love you, Nurul Shahira Sabrina Bt Mohd. Nizam :) Muahh muahh! xx

Best Cousin Forever, Nur Izzah Bt Mohd. Halimon ^o^ thanks for being everything to me and you're so important to me! I love you so much yang xD Muahhxx

Nur Afiqah Binti Shamsul Azim ❤ kau selalu bagi semangat kat aku :'D jadi adik yang baik and penghasut yang kejam ok xD haha sayang kau dik

Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Cursor by : Hidayah


Ini yang saya mampu, saya redha :)
Wednesday, 19 December 2012 | 10:03 | 0 like it
Assalammualaikum w.b.t kepada semua umat Islam. and hello!
Hmm, so .. as you see.. muka Fee excited tuh sebab bergambar dengan Shahira Sebenarnya :D Haha. Maklum lah hari terakhir kitorang jumpa... maybe? Entahlah. Nak dia sekolah sini :3 nak relationship kitorang stay mcm tahun ni. even masa awal tahun Fee jahat dengan dia -.- hmm. k straight to the point. Petang semalam dalam pukul 7:30 gitu Shahira suruh Fee jemput dia dekat jejantas. Dia sleepover dkt rumah Fee malam tuh. Dah jemput, siap-siap semua, jumpa Afiq dengan Ameer. Pergi pasar malam. Actually tuh rutin hari selasa Fee. tapi kadang2 mama dgn Fyqa je pergi. So lepas beli makan2 semua tak happy mana pun. Sebab Fee tengah bengkek gile dengan mamat yang tunggul kayu ni yang dikenali AMEER! Siapa kenal dia? Kenal? Iye? Ohhh, tolong ketuk kepala dia sikit. Lembab dia tuh tah tahap apa tah. Pening jugak Fee nak melayan. haih -.- So, malam tuh skype je kat bilik :3 Ameer still dengan silent treatment dia. sampai sanggup taknak skype dengan kitorang, nak skype dengan orang lain -.- melebih betul mamat tuh buat Fee marah -.- sabar jelah. pastu kitorang skype dengan kak ijah. tapi tak dapat tengok muka. pakai call biasa je. kak ijah tetibe lak jadi pemalas malam tuh -.- k, last skype dengan Ajim. Atas permintaan Shahira sebab nak tengok muka Ajim. Malam tuh nampak happy je. Shahira gayut call dengan Afiq. Fee skype dengan ajim. tuh pun bergaduh -.- malam tuh tak tidur sebab excited kot? So sampai lah subuh semua mengantuk and tertidur. Sedar2 pukul 9:30 pagi. mujur sempat bersiap. Dah sampai sekolah pergi ambil result pmr. waktu tuh mmg banyak selawat je. berkali2 mohon taknak ada E. Sampai kat meja cikgu tuh, saje gurau2 dengan cikgu dulu. Nak hilangkan mood nervous lah katakan. bila cikgu bagi je result tuh berdebar mcm apa tah. tengok2 ... takde E. Yesss! Alhamdulillah. Walaupun takde A tapi tak bermakna Fee gagal. Fee ada 2B. Yang lain korang pikir sendiri :P hahaha. Hmm, tengok slip result tuh Fee puas hati dengan pencapaian Fee. Yelah, tahun ni banyak memain tuh pun sebab berka... berkawad di tengah panas :P haha takde lah. Fee malas nak ingat orang yang buat Fee lupa diri. Tadi jumpa pun dia pandang2 tapi Fee buat2 tak nampak. Malas nak layan orang macam tuh dah -.- Tak sabar nak tunjuk slip result tuh dekat kak ijah. Hope dia tak down kan Fee mcm mana mama down kan Fee :( Yelaa, mana ada ibu gembira anak tak dapat A dalam periksa besar macam ni. hmm.
Haaaa, ni baru real sikit kot fake smile tuh? Hahaha. abaikan background tau xD bayangkan tak nampak apa-apa. seronoknya hari ni sebab dapat jumpa Mirul, Bert, Ariel, Aral and semua lah kengkawan Fee yang kenal kat sekolah tuh :) tapi tak best sebab tak dapat jumpa lama dengan diorang. Shahira tak boleh lama. Dia kena balik pukul 2 petang. Shahira tak jadi ikut Fee balik kampung :( Hmmm. Mula-2 kitorang nak hantar Shahira sampai PWTC. Tapi masa masuk teksi tuh muatan penuh xD Ameer kena tinggal.Alololo siann ~ haha. Sampai PWTC jumpa mummy Shahira. hmm, rasa berat hati betul nak lepaskan shahira :/ tapi nak buat macam mana? Bas Shahira bertolak pukul 10 malam. Malam tuh Shahira ada tertinggal barang rupanya. So, Fee ajak mama pergi jumpa Shahira dekat PWTC sebab nak pulangkan barang2 yang Shahira tertinggal. Pukul 9 malam tuh dapat jugak jumpa Shahira :) Dia bagi gelang tanda persahabatan :') hmmm, dia nii. Buat orang lagi rasa bersalah tau :/ Lagi berat ahh nak lepaskan Shahira. hmm thanks btw. Fee jaga gelang Shahira elok2 :') jangan risau. Malam ni kosong ahh -.- Rasa bayang2 Shahira macam ada. Rasa nak menangis pun ada ni haaa :'( Shahira, i'll miss you. hmm. So, for today memang bermakna! tarikh yang bermakna! Fee redha dengan rezeki yang Allah bagi dekat result pmr Fee :) Fee ikhlas terima. Alhamdulillah syukur. Terima kasih ya'Allah :) Oh ya! esok birthday adik Fee, yang si Fyqa tuh. Fee wish sekarang jelah. Pada adik yang annoyed! Happy Birthday ^^ Kau lambat tua, sebab tuh kau pendek :P Semoga panjang umur and cepat matang. Hope kau akan lebih hormat orang lepas ni. Fee takde adik lain dah. Kau je adik yang Fee ada :') Fee jaga kau selagi boleh,.. yelahh anak emas mama lah katakan :3 mintak apa dapat! hahaha tungg ahh! Apa-apa pun all the best. Hadapi semua ujian allah dengan sabar.. Goodluck utk kau :) besok nak buat IC kan? Dah nak masuk form 1 rupanya kau ni. hahaha. Okay. So, see you next time? Goodnight! xoxo Fee


Older Post | Newer Post