//_TheHonestGirl
◕ The owner ◕



-AFIFAH FYFA HERE-
Hi and Assalammualaikum :)
Afifah Azim . Welcome to my territory . This is my own blog . Do not copypaste ya? Please be nice on my blog :) keep calm and enjoy the story :3

Entry About Goodies


◕ Music Is My Life ◕

Bismillahirrahmanirrahim. Salam ukhuwah :) Alhamdulillah, saya masih mampu bernafas sampai ke hari ni. Pencuri :)

◕ Special To Me ◕


Teman Selama-lamanya :* Love you, Nurul Shahira Sabrina Bt Mohd. Nizam :) Muahh muahh! xx

Best Cousin Forever, Nur Izzah Bt Mohd. Halimon ^o^ thanks for being everything to me and you're so important to me! I love you so much yang xD Muahhxx

Nur Afiqah Binti Shamsul Azim ❤ kau selalu bagi semangat kat aku :'D jadi adik yang baik and penghasut yang kejam ok xD haha sayang kau dik

Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Cursor by : Hidayah


Why Always Me?! Feeling Sad :'(
Wednesday, 29 August 2012 | 01:23 | 0 like it





Assalammualaikum and hi guys :)
Lama sungguh tak sentuh blog. Maklum, takde masa.
Okay, harini malas nak taip panjangpanjang.
Mood pun takde. Jadi, nampak gambar tuh?
Of course lah nampak kan? hahaha.
Aku post gambar banyakbanyak ni sbb nak tunjuk perasaan aku kat korang.
STRESS, MERAJUKKESUNYIAN dan RASA NAK MATI !
Buat julungjulung kali nya hati aku hancur berkecai :(
Hari Sabtu yang dinanti kini minta dijauhi.
Ingin gembira, sedih mendatang.
Actually, aku tak sempurna. aku pun takde lahh baik sangat. banyak yang harus perbaiki.
Tapi aku perlukan KAWAN untuk melengkapi kebahagiaan aku :'(
Aku ramai orang dikeliling yang aku kenali, tapi berapa ramai orang sedar aku WUJUD?
Kenapa selalu aku?! Aku dah banyak bersabar dalam group.
Aku kena ejek, aku diam. Aku ikut je apa yang diorang nak, janji diorang happy.
Tapi kesudahannya AIRMATA jugak kawan aku. Apa lagi yang KURANG?
Ya'Allah, Mengapa aku sering dapat ujian yang sama?
Tak cukup SABAR kah aku menghadapi ujian-MU?
Ya'Allah, bantulah aku. Aku mengadu pada-MU. Aku merayu :(
Aku tak sekuat dulu. Sekarang aku mudah menangis. Tolong lah Ya'Allah.
Izzah, aku perlukan kau :'(
-AFIFAH FYFA-



Older Post | Newer Post