//_TheHonestGirl
◕ The owner ◕



-AFIFAH FYFA HERE-
Hi and Assalammualaikum :)
Afifah Azim . Welcome to my territory . This is my own blog . Do not copypaste ya? Please be nice on my blog :) keep calm and enjoy the story :3

Entry About Goodies


◕ Music Is My Life ◕

Bismillahirrahmanirrahim. Salam ukhuwah :) Alhamdulillah, saya masih mampu bernafas sampai ke hari ni. Pencuri :)

◕ Special To Me ◕


Teman Selama-lamanya :* Love you, Nurul Shahira Sabrina Bt Mohd. Nizam :) Muahh muahh! xx

Best Cousin Forever, Nur Izzah Bt Mohd. Halimon ^o^ thanks for being everything to me and you're so important to me! I love you so much yang xD Muahhxx

Nur Afiqah Binti Shamsul Azim ❤ kau selalu bagi semangat kat aku :'D jadi adik yang baik and penghasut yang kejam ok xD haha sayang kau dik

Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Cursor by : Hidayah


He's back! I miss him :( Arghh!
Saturday, 16 June 2012 | 11:02 | 0 like it
Assalammualaikum and Hi all :) How are you today? Have a good day? Hmm, bagus lahh. Okay, aku nak cakap ni. Aku tengah SEDIH! dengar tak? Aku betulbetul perlukan Manje sekarang ni. Tolong lah hantar Manje datang sini. Aku nak jumpa dia. Nak peluk dia. Nak luahkan perasaan yang terbuku dalam hati ni :( Ehek2 :'( Okay, tadi lepas mandi aku turun bawah. Tetibe adik aku panggil aku macam tergesa-gesa. Aku pon datang kat dia. Dia cakap macam ni "kak, kau nak tahu tak fb Faid apa? Aku dah tahu fb dia" Huh? Time tuh aku tergamam. Betul ke nama yang aku dengar tuh? FAID?! Betul ke Faid ni?! Ya'Allah! Adik aku tunjuk facebook dia. Itu...memang betulbetul facebook dia!! betul ke apa aku tengok ni? Time tuh hati aku menjerit jea! fikiran aku bercelaru. Hati aku berombak. Kemana dia hilang selama ni? :'( Aku cari kau selama ni tau! Selama ni aku ingat kau tau! hmmm. Sebelum ni aku sambut birthday kau dalam diari aku tahu? Tande mengingati. Hmm, masa aku jumpa facebook kau. Aku terus add. Bila kau approve, aku jadi tak keruan. Then, aku say "thanks approve" kau reply "your welcome" aku tanya masih ingat aku tak? Kau jawab kau dah lupa aku. Kejamnya kau. Cepat betul lupa aku. Uwaaaaaaa :'( Rasa nak meraung kuatkuat dohh. Pastu kau tegur aku kat chat. Hmm, kau cakap kau ingat aku tapi kau mainmain bila aku tanye. Then, aku luahkan perasaan aku yang selama ni aku cari kau. Kau cakap terima kasih. Hmm, rindu doh dengan kau. Aku rindu nak borak dengan kau. Aku rindu nak call kau. Apa yang penting, aku rindu dengan ayah kau. Termasuk mak and adik kau, FARIS. Diorang sporting gila! ayah kau kelakar. Aku suka kalau bercakap dengan ayah kau. Family kau terima aku. Dulu kita dah macam family. Ayah kau baik sangat dengan aku. Aku bersyukur dapat couple dengan kau. Aku bukan sayang kau jea, tapi aku sayang family kau sekali :D Hope dapat jumpa korang lagi :') hmm, aku tanye kau couple dengan siapa sekarang? kau jawab takde sape. Aku pon ckp lah "So, single lah sekarang ni eh?" Kau jawab "yup" woahh! takde peganti kea? Or baru clash? Takkan kau setia dengan aku? Ermmm.. seronoknya dapat contact kau lagi. Pastu tadi adik aku tegur "menyesal aku bagi facebook Faid kat kau" Tergamam aku. Aku tanye "kenapa?" Adik aku jawab "Tengoklah kau sekarang. Dah lain. Tetibe senyap. Ketara kot yang kau terhegeh-hegeh kat dia" Woaahhh! lagi ahh tergamam aku. Apesal dia cakap macam tuh? Ketara kea? Yess! Aku sayang dia lagi. Dan aku rasa aku nak rujuk dengan kau balik, Faid. Boleh tak? Ermm, cepat nya aku lupakan Mirul. Takpe, aku sanggup tinggalkan Mirul untuk couple dengan kau balik. Hahahaha. Aku memang gila sekarang. Ya'Allah! Aku tak tenang sekarang. Asyik fikir pasal kau jea. Aku nak jumpa kau lagi! Nak sangat! hmm. He's back in my heart now. I really miss him :3 Sorry Mirul. Aku dah kejam dengan kau. Tapi aku dah tak sayang kau. Sejak kau mainkan perasaan aku. Salah kau jugak :)

                                                                                                                                               
Afifah Fyfa


Older Post | Newer Post