//_TheHonestGirl
◕ The owner ◕



-AFIFAH FYFA HERE-
Hi and Assalammualaikum :)
Afifah Azim . Welcome to my territory . This is my own blog . Do not copypaste ya? Please be nice on my blog :) keep calm and enjoy the story :3

Entry About Goodies


◕ Music Is My Life ◕

Bismillahirrahmanirrahim. Salam ukhuwah :) Alhamdulillah, saya masih mampu bernafas sampai ke hari ni. Pencuri :)

◕ Special To Me ◕


Teman Selama-lamanya :* Love you, Nurul Shahira Sabrina Bt Mohd. Nizam :) Muahh muahh! xx

Best Cousin Forever, Nur Izzah Bt Mohd. Halimon ^o^ thanks for being everything to me and you're so important to me! I love you so much yang xD Muahhxx

Nur Afiqah Binti Shamsul Azim ❤ kau selalu bagi semangat kat aku :'D jadi adik yang baik and penghasut yang kejam ok xD haha sayang kau dik

Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Cursor by : Hidayah


Again, he make me feel happy all time :)
Tuesday, 3 April 2012 | 03:41 | 0 like it
Assalammualaikum to the all muslim and hello to all non-muslim..
Hurmmm , again, he make me feel happy all time :) gembiranya dapat dia balik :D
seronok tak terhingga nii . hahaha . Kan aku pujuk dia.. Aku cakap, kalau masih sayang datang lahh birthday besokk.. Dia just cakap okay.. malam tuhh berdebar kott.. tertunggu-tunggu apa jawapan diaa .. And besok aku datang....,, dia adaaa !!! Ya'Allah, aku tak tahu apa perasaan aku time tuhh. Orang cakap dia siap support kek . Alahaii ~ kau sweet ! Sebab tuh aku sayang kau :) HAHA . thenn, kau layan aku okayy jea . macam kau layan aku duluu . wehh, aku cintakan kau...sangat..sangat! Pastu diorang suruh kau suapkan aku kek . time tuh gabra habiss aku ! Kau punn malumalu . yeahh! Kau sangat pemalu . hahaha . And finally kau tak suapkan punn . memang teringin, tapi nevermind lahh . Ermm,, pastu aku naik motor dengan kauu . Aku sandar kat belakang kauu . Pastu aku cakap "saya sayang awak" pastu kau jawab "tahu dahh" hahaha, time tuhh kita gelakk . setiap kali aku cakap aku sayang kauu, mesti kau jawab macam tuhh . memang dah lali sangat lahh awkk <3 hahaha . Pastu habis jea birthday aku tuhh, kau ada latihan bola . Aku cakap aku nak teman . Aku nak tunggu . Kau siap suruh tunggu kat surau sekolahh . Aku setia menunggu time tuhh . Tepat pukul 7 aku pergi padang . caricari kau . Tak jumpa ! Aku call kau, kau cakap kau dah naik jejantas nak balik . Aku jerit ahh "TEROK" haih -.- kau nii teruk lahh . Aku tunggu kau tau? Lama! dari pukul 4 lebih sampai pukul 7 . tapi kau buat lawak japp . And ckp sorry . So, marah aku tak lama :) hehe . Pastu malam uhh aku call kau . Aku cakap "tak jadi clash kan?" kau jawab "nape tak jadi pulak?" diam . aku diam jea . teruk lah kauu . Kau memang tak sayang aku kea? Time tuhh macammacam aku pikir . takut kau memang nak lepaskan aku :( pastu aku dengar kau gelak . seronok lakk uhh . macam kelakar . Apa entah kelakar dia pun aku tak tahu . Kau cakap "mestilah tak jadi" erk! Amirul nii kann memey teruk ! hahaha . Pastu kau mintak maaf sebab tak bagi hadiah . padahal kau dah ada cadangan nak bagi apa kat akuu . kau nak bagi aku baju . kau nak tempah kat orang nak buat nama kita kat baju tuhh . Atototot ~ sweet nya kau sayang :3 hahaha . thanks sebab kau dah buat aku tersenyum, ketawa and bahagia sekarang :D Ohh yaa, thanks untuk birthday aku tuhh . Kau plan and it really great! itulah birthday yang paling best yang pernah aku dapat . Thanks untuk semua yang terlibat k? Yang tak datang tuhh, bukan aku taknak ajak . aku malu . haha . sorry k? :)

Hurmm, tadi aku bukak fb Ajim . Aku baca status dia . k, dia cakap dia nak taip blog . And aku baca dahh . terharu lahh siall ! tapi kelakar punn ada . And aku rasa bersalah dengan kau . Aku bukan taknak couple dengan kau, aku cumaa.... Ermm, aku dah ade orang lain yang aku cinta :( sorry babe .

Ohh yaa, korang taknak tanya kenapa aku letak nama AIMAN AFIFAH ? taknak ? k takpe . bye . haha
                                                                                                                                                          AIMAN AFIFAH


Older Post | Newer Post