//_TheHonestGirl
◕ The owner ◕



-AFIFAH FYFA HERE-
Hi and Assalammualaikum :)
Afifah Azim . Welcome to my territory . This is my own blog . Do not copypaste ya? Please be nice on my blog :) keep calm and enjoy the story :3

Entry About Goodies


◕ Music Is My Life ◕

Bismillahirrahmanirrahim. Salam ukhuwah :) Alhamdulillah, saya masih mampu bernafas sampai ke hari ni. Pencuri :)

◕ Special To Me ◕


Teman Selama-lamanya :* Love you, Nurul Shahira Sabrina Bt Mohd. Nizam :) Muahh muahh! xx

Best Cousin Forever, Nur Izzah Bt Mohd. Halimon ^o^ thanks for being everything to me and you're so important to me! I love you so much yang xD Muahhxx

Nur Afiqah Binti Shamsul Azim ❤ kau selalu bagi semangat kat aku :'D jadi adik yang baik and penghasut yang kejam ok xD haha sayang kau dik

Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Cursor by : Hidayah


Pleasee take me out from my world !
Wednesday, 28 March 2012 | 00:00 | 0 like it
ASSALAMMUALAIKUM
Haii haii korangg :D hurmmm , actually mood aku masih tak baikk . Manje pun tak datang tadi . huh! aku duk sensorang jea tadii . haih manje . nape lahh kau demam disaat-saat ini? kenapa aku jea yang tak demam? haiyoo ~ ehh,ehh! tajuk aku tuhh . Ecececehh !! "please take me out from my world !" konon . hahaha . Okayy , tadii "wartawan MURAH" tuhh diam pulakk hari nii . dua orang dah mintak maaf . aku maafkan dahh . cuma ade lahh sorang mamat mangkuk ayun nii tak mintak maaf lagii . padahal dia yang over jadi wartawan murah ni (!) then, tadi aku dah maki mamat tuhh . pastu aku cakap kuat-2 , aku doakan PMR KAU SEMUA TAK LULUS, AMIN !!! semua terkejutt . kayh, aku tahu aku melebih tapi inilah perasaan aku.. dilukai . dirobet . and macammacam lahh . hurmm . pastukann mamat tuhh terus tak layan akuu . pandang aku pon taknak . asal derr? marah? bagus lahh . sekarang kau rasa lah kan apa yang aku rasa . tapi aku nii bukanlah jenis yang marah lamalama . aku mintak maaf sebab doakan kau macam tuh tau? tadi pun aku ajak hafizul berdoa . aku doakan kau lulus semua PMR kau . aku dahh maafkan kauu . janji dengan aku jangan buat lagii tauu? hurmmm . Oh yaa, pastu aku jumpa adik angkat Amirul . tak silap aku nama dia amin? entahlahh . dia terserempak dengan aku kat padang . dia tegur akuu . "Haa kak . gambar akak dengan budak lelaki kat KLCC tuh siape?" aku just jawab "kawan lerr . asal?" pastu budak uhh cakap "betul nii?" sambil tuding jari . dalam hati aku time tuh 'eh budak nii , makan kaki japp g !' pastu aku buat muka then cakap "aku setia lahh . forever MAA kayh!" pastu budak uhh gelak then blah mcm tuhh jea . haih -.-

INJECTION

tadi kat sekolah saya kena INJECT !! hahaha , aku tak tahu apa nama injection tuhh . aku tak dengar sebab aku kat belakang . lenguh bhaii tangan aku skang . fuhh .

THANKS KAWAN
heyy ! hahaha . thankkss kat kawan aku Hafizol dengan Shukor . diorang nak bawak aku pergi jejalan sempena birthday akuu . Alahaii ~ aku harap MAA yang buatt . hmmm . boring nyaa ade couple jauh nii kann? sabor jelahh .
                                                                                                                                       AIMAN AFIFAH


Older Post | Newer Post