//_TheHonestGirl
◕ The owner ◕



-AFIFAH FYFA HERE-
Hi and Assalammualaikum :)
Afifah Azim . Welcome to my territory . This is my own blog . Do not copypaste ya? Please be nice on my blog :) keep calm and enjoy the story :3

Entry About Goodies


◕ Music Is My Life ◕

Bismillahirrahmanirrahim. Salam ukhuwah :) Alhamdulillah, saya masih mampu bernafas sampai ke hari ni. Pencuri :)

◕ Special To Me ◕


Teman Selama-lamanya :* Love you, Nurul Shahira Sabrina Bt Mohd. Nizam :) Muahh muahh! xx

Best Cousin Forever, Nur Izzah Bt Mohd. Halimon ^o^ thanks for being everything to me and you're so important to me! I love you so much yang xD Muahhxx

Nur Afiqah Binti Shamsul Azim ❤ kau selalu bagi semangat kat aku :'D jadi adik yang baik and penghasut yang kejam ok xD haha sayang kau dik

Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Cursor by : Hidayah


Exam BI , Math , KH , Sivik
Wednesday, 7 March 2012 | 23:07 | 0 like it
ASSALAMMUALAIKUM
Haii haii awk semuaa :) Hmm , apa aku nak mulakan nii ? selalu benda same jea . bukan korang jea yang bosan . dengan aku-2 sekali bosan ! hahaha . Haa ! tadi exam BI , Math , KH , SIVIK . BI boleh tahan ahh . tak susah , tak senang . kire ade aku low sikit ahh seten-2 part tuh . tak faham ? sudah lahh -,- Math ? Haa wehh ! benda yang aku risau and takut telah terjadi tadii ! hahaha . memulaa masa cikgu suruh letak beg kat belakang aku selawat bebanyak . pastu aku ingat kan diri aku "takpe lah, kalau kau gagal pon. kau dah buat ape yang terbaik" fuhh ! takot punye pasal -,- then dah dapat kertas . paper 1 ade 20 soalan . paper 2 ade 10 . paper 1 senang :) aku dapat jawab . kalau dulu aku main tick-tick jawapan diaa . main taram habis ahh . haha. tapi bila tadi aku rasa macam *biar betul aku dapat jawab nii* hahahah . gentle ahh . bangga dapat jawab paper 1 . haa , dulu paper 1 aku gagal sebab main tick-tick ahh (y) hahahaha :D pastu aku bukak paper 2 . ade senang ade susah . banyak susah :( :( hurmmm :/ aku buat mane yang tahu dulu . tuptup cikgu cakap "masa awak sekarang hanya tinggal 10 minit" :O aku pon habis gabra lahh kann? cepat tol nak habis masa ? bagi masa pon 1 jam jea . kedekut masa -.- aku kalau gabra memang takleh pikir . aku pon tarammmm . kayh , taram jea aku tahu . Izzah , jangan kecewa dengan result aku tauu ? maklom lahh aku kan lembab :( buat formula pon lambat :'( sampai tak sempat masa . actually kan , bukan aku sorang tak cukup masa tapii satu kelas . SATU KELAS ! awak baca tuhh? satu kelas tahuu? memang kitorang tadi berdoa supaya cikgu math tak bantaii kitorang nanti :( yang kawan aku 'ES' , dapat jawab 2 soalan jea dekat paper 2 ! kesian kott . tadi terserlah muka risau diaa . tapi dia stay cool . pelik-2 jeh -,- hurmm . haa , kayh . mama , ijah , papa , and semua-2 yang nak aku lulus . maafkan ifah tak dapat nak lulus :( *padahal belom keluar result lagi* tapi aku yakin aku tak lulus . hurmmm :( aku dah cuba buat yang terbaik . tapii itu jea aku mampu bagi :'( wehh, rasa nak nangis !

hurmm , lap air mata (konon!!) hahaha xD okayh , sampai sini jelah saya punye celoteh yer ? byebye awk semuaa :)

sincerely , fyaa sham


Older Post | Newer Post