//_TheHonestGirl
◕ The owner ◕



-AFIFAH FYFA HERE-
Hi and Assalammualaikum :)
Afifah Azim . Welcome to my territory . This is my own blog . Do not copypaste ya? Please be nice on my blog :) keep calm and enjoy the story :3

Entry About Goodies


◕ Music Is My Life ◕

Bismillahirrahmanirrahim. Salam ukhuwah :) Alhamdulillah, saya masih mampu bernafas sampai ke hari ni. Pencuri :)

◕ Special To Me ◕


Teman Selama-lamanya :* Love you, Nurul Shahira Sabrina Bt Mohd. Nizam :) Muahh muahh! xx

Best Cousin Forever, Nur Izzah Bt Mohd. Halimon ^o^ thanks for being everything to me and you're so important to me! I love you so much yang xD Muahhxx

Nur Afiqah Binti Shamsul Azim ❤ kau selalu bagi semangat kat aku :'D jadi adik yang baik and penghasut yang kejam ok xD haha sayang kau dik

Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Cursor by : Hidayah


Blog baru lagi ? O.o
Monday, 5 March 2012 | 02:37 | 0 like it
ASSALAMMUALAIKUM
Haii guys :) hmmm , Blog baru lagi ? Noo laahh ! Aku just tukar template..
Tetibe berminat nak guna BlogSkins .. Hehehe :) Amacam ? Okay takk ?
Takk ? :O kayh, takpe.. Bukan ramai pon bace.. hurmm -,- Okay , petang
nii , mood saya hilang ! mana mood saya ? Saya nak mood saya balik !
Ehekehek ! kayh stop ! Nampak gedik ann ? Aku dah  cakap mood aku hilang..
Nak taip story nie pon takde mood.. maybe lain hari okay kott ?

Kepada Izzah : Kenapa sekarang awak annoying ? hurmm :/ sebab tuh aku macam
nak tak nak jeh layan kau. sorry tau. give me time to be okay like before :( Button
LIKE dah takde.. cam ner nak tahu respon kau bace blog aku ? O.o
                                                                                          sincerely , fyaa sham


Older Post | Newer Post