//_TheHonestGirl
◕ The owner ◕



-AFIFAH FYFA HERE-
Hi and Assalammualaikum :)
Afifah Azim . Welcome to my territory . This is my own blog . Do not copypaste ya? Please be nice on my blog :) keep calm and enjoy the story :3

Entry About Goodies


◕ Music Is My Life ◕

Bismillahirrahmanirrahim. Salam ukhuwah :) Alhamdulillah, saya masih mampu bernafas sampai ke hari ni. Pencuri :)

◕ Special To Me ◕


Teman Selama-lamanya :* Love you, Nurul Shahira Sabrina Bt Mohd. Nizam :) Muahh muahh! xx

Best Cousin Forever, Nur Izzah Bt Mohd. Halimon ^o^ thanks for being everything to me and you're so important to me! I love you so much yang xD Muahhxx

Nur Afiqah Binti Shamsul Azim ❤ kau selalu bagi semangat kat aku :'D jadi adik yang baik and penghasut yang kejam ok xD haha sayang kau dik

Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Cursor by : Hidayah


Aku sayang diaaa :(
Thursday, 29 March 2012 | 00:44 | 0 like it
ASSALAMMUALAIKUM
Haii korang :( Aku sedih nii . story aku yang semalam pasal gosip tuhh kann... Hurmm, dia dah mintak break dengan aku :( Ermm . Dia tipu jea kann? Kann? Sebab tadi aku bukak fb diaa . aku nampak nama "FYMIE"
masih lagi dia pakai . gambar aku pun dia masih pakai lagii . dia sayang aku kann? Aku tahu . diaa masih sayang aku *menangis* Aku taknak break dengan dia . aku sayang dia :( aku cintakan diaa . hurmmm . kenapa semua nii kena jadii ? tadi masa aku datang sekolah, aku takut nak masuk sebab kelas aku akan lalu depan kelas budak tuhh . Aku tak nak jumpa dia lagii :'( Aku belum ready :( semalam hafizul call aku. Hafizul cite kat akuu . bawah nii cite diaa..

Hafizul : wehh fyfaa, aku cakap macam nii kat mirul "kalau kau tak sayang fyfa, lepaskan dia" macam yang kau suruh aku tuhh
Aku : aha, then?
Hafizul : dia bagi jam kau kat aku . dia nak jam dia balik . dia cakap dia menyampah dengan kau . dia menyampah dengan perangai kau semua . dia lepaskan kau
Aku : *diam* (pastu airmata aku mengalir)
Hafizul : kau menangis kea?
Aku : *diam lagi*

Pastu aku tutup . serious tersentap ! aku taknak dia benci akuu . kalau dia nak lepaskan aku, tolong lah jangan benci aku :( aku rasa bersalah sangat nii . kalau dia lepaskan aku . kenapa dia still pakai nama "FYMIE" kat fb dia? Masih pakai gambar aku? Pastu haritu aku jumpa dia, dia senyum elok jea kat aku . rindunyaaa kat diaa ! Aku yakin dia sayang akuu . aku tahu dia tak sanggup lepaskan akuu . itu semua EGO dia yang tinggi menggunung tuh yang tengah kuasai hati diaa . hurmmm . aku yakin dia nak uji aku dengan cakap macam tuh kat hafizul . tapi bila aku yakin macam tuhh . aku call dia taknak angkat . dia bagi kawan dia yang angkat . takkan dia marah aku betul-betul? takkan lahh....:'( Ya'Allah aku keliru sangat ! Lusa birthday akuu . Aku nak jadi birthday girl yang manis time tuhh . sambutan yang happyhappy jea . bukan macam nii . sambutan yang penuh dengan hati terluka . dengan tangisan yang sayu :'( Rahman pun dah benci akuu . sebab aku buat mirul macam nii . Aku buat apa? Aku tak curang lahh . aku setiaa :( Rahman pernah cakap "Amirul adalah kawan yang paling terbaik yang pernah dia jumpa" aku terharu . menangis aku dengar ayat tuhh . aku nangis sebab tak sangka Amirul seorang yang baikk . aku jahat kea? aku takde pape dengan zahin lahh :( hurmm, Aku sayanggg diaaaa <3 :'(

                                                                                                                                                AIMAN AFIFAH


Older Post | Newer Post