//_TheHonestGirl
◕ The owner ◕



-AFIFAH FYFA HERE-
Hi and Assalammualaikum :)
Afifah Azim . Welcome to my territory . This is my own blog . Do not copypaste ya? Please be nice on my blog :) keep calm and enjoy the story :3

Entry About Goodies


◕ Music Is My Life ◕

Bismillahirrahmanirrahim. Salam ukhuwah :) Alhamdulillah, saya masih mampu bernafas sampai ke hari ni. Pencuri :)

◕ Special To Me ◕


Teman Selama-lamanya :* Love you, Nurul Shahira Sabrina Bt Mohd. Nizam :) Muahh muahh! xx

Best Cousin Forever, Nur Izzah Bt Mohd. Halimon ^o^ thanks for being everything to me and you're so important to me! I love you so much yang xD Muahhxx

Nur Afiqah Binti Shamsul Azim ❤ kau selalu bagi semangat kat aku :'D jadi adik yang baik and penghasut yang kejam ok xD haha sayang kau dik

Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Cursor by : Hidayah


Period ? Ohh Shitt ! tuisyen sangat memenatkan !! besokkk, hari teristimewaa :) today, I'm freedom !
Sunday, 26 February 2012 | 23:07 | 0 like it
ASSALAMMUALAIKUM
Haii semuaa.. selamat membaca -,-

Period ? Ohh Shitt !

Okayy, aku tengah period.. ya, memang tak patut cerita kat sini kan ? hurmmm , aku bocor tadi kat sekolah untuk the first time ! ergghh! bayangkan lah ramai budak lelaki and perempuan nampak? Shitt tak? Nasib baik boyfiee aku tak nampak :P haha, Okay,, huhh! tadi memang lah bad day aku.. rasa taknak datang sekolah dah.. :( serious doh ! asal awal tahun nie terok bagi aku? macam nak memalukan aku jea.. hmmm, tapii thankss untuk hazirah sebab dia lah yang teman aku sepanjang balik tadi.. dia tolong cover aku.. weh hazirah, trimas banyak-2 ! aku takkan lupa kat kau.. kalau kau tak tegur aku tadi maybe aku dah malu gilaa tahap babi ! hurmm -,-"

Tuisyen sangat memenatkan !!
Okay, apa pulak tajuk kedua nie? Ermm, kejap lagi pukul 4:30 aku pergi tuisyen dekat PTSG .. tahu tempat tuh ? Tegur lah aku nanti kat sana ^^ okay, aku form 3. ade 3 sesi.. 1 sesi A , 2 sesi B , 3 sesi C .. A - 2:30-3:30 kott ? B - 4:45-6:45 .. C - 8:00-10:00 .. selalu nya aku amik sesi C.. sebab adik aku darjah 6.. darjah 6 ade malam jea.. Oh yer, adik aku pon tuisyen situ.. tapii hari nie aku nak pergi petang.. tak tahu kenapa tetibe mood aku nak petang pulak.. so, jap g aku kena siap-2 untuk pergi sekolah. tunggu bas then pergi tuisyen.. actually tak penat pun.. lagi best adalah :) seriously, tuisyen tuh boleh betulkan mood aku :)

Besokkk, hari teristimewaaa :)
Okayy, Ermmm.. besok hari special aku.. tapi korang takyah tahu k? huhu ^^ tak sabar nak sambut besok..

Today , I'm freedom !
Nak tahu kenapa aku freedom ? sebab cikgu tadi tak banyak datang ! woooo! takda lah homework.. then banyak bising jea.. aku ah selalu keluar kelas.. hyperactive sangat sampai bocor ! Okay, sumpah kelakar tadi Iman, Azrul, Akem, Gilbert, Hazril... diorang buat lawak gila babi ahh.. pastu macam orang gila sesat dalam hutan.. sepahkan kelas lah apa lah.. naughty betol -,- dak laki yang lain hanya tahu bahan aku.. nope ! bahan bapak aku.. kay, lantak lah diorang ! siapa ejek bapak aku, aku anggap dia nak jadi menantu bapak aku jea :P hahaha, then,, apaa? hilang storyy dah ! haha,

Okay, aku nak kena choww dulu sebab nak pergi topup.. then melepak sebelum pergi tuisyen.. byebye :)
                                                                                          sincerely , fyaa sham


Older Post | Newer Post