//_TheHonestGirl
◕ The owner ◕



-AFIFAH FYFA HERE-
Hi and Assalammualaikum :)
Afifah Azim . Welcome to my territory . This is my own blog . Do not copypaste ya? Please be nice on my blog :) keep calm and enjoy the story :3

Entry About Goodies


◕ Music Is My Life ◕

Bismillahirrahmanirrahim. Salam ukhuwah :) Alhamdulillah, saya masih mampu bernafas sampai ke hari ni. Pencuri :)

◕ Special To Me ◕


Teman Selama-lamanya :* Love you, Nurul Shahira Sabrina Bt Mohd. Nizam :) Muahh muahh! xx

Best Cousin Forever, Nur Izzah Bt Mohd. Halimon ^o^ thanks for being everything to me and you're so important to me! I love you so much yang xD Muahhxx

Nur Afiqah Binti Shamsul Azim ❤ kau selalu bagi semangat kat aku :'D jadi adik yang baik and penghasut yang kejam ok xD haha sayang kau dik

Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Cursor by : Hidayah


Dihantui Homework!!
Wednesday, 8 February 2012 | 22:42 | 0 like it
Assalammualaikum :) Haii semuaa.
Hmmm , kenapa bila aku bukak blog aku.. aku terasa bosan ? alahaii ~ mana idea aku nie ? dulu boleh jea berceloteh dlm blog. kenapa sekarang susah pulak? hadoyai. hurmmm. maybe aku banyak problem sekarang. mcm tajuk aku kali nie. "dihantui homework" !!

ckp pasal homework. semua orang kenal dengan homework kan? yer. boleh dikatakan ramai pelajar yang bencikan homework. terutama pelajar yang amek periksa besar mcm aku. mesti stress kan bila kena buat homework banyak-2. pastu ulangkaji. haih -,- pening !

k , nak out. nak buat homework yang susah nie -,- bubbye :D

p/s : dengar tak ? dengar tak ? hahaha. lagu vanilla coklat. alahaii ~ sweet nyaaaaaaaaa <3


Older Post | Newer Post