//_TheHonestGirl
◕ The owner ◕



-AFIFAH FYFA HERE-
Hi and Assalammualaikum :)
Afifah Azim . Welcome to my territory . This is my own blog . Do not copypaste ya? Please be nice on my blog :) keep calm and enjoy the story :3

Entry About Goodies


◕ Music Is My Life ◕

Bismillahirrahmanirrahim. Salam ukhuwah :) Alhamdulillah, saya masih mampu bernafas sampai ke hari ni. Pencuri :)

◕ Special To Me ◕


Teman Selama-lamanya :* Love you, Nurul Shahira Sabrina Bt Mohd. Nizam :) Muahh muahh! xx

Best Cousin Forever, Nur Izzah Bt Mohd. Halimon ^o^ thanks for being everything to me and you're so important to me! I love you so much yang xD Muahhxx

Nur Afiqah Binti Shamsul Azim ❤ kau selalu bagi semangat kat aku :'D jadi adik yang baik and penghasut yang kejam ok xD haha sayang kau dik

Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Cursor by : Hidayah


badminton ohh badminton :)
Friday, 24 February 2012 | 03:55 | 0 like it
BUDAK GILOOOO

ZAHIN , FYQAA

ZAHIN , FYFAA

TURN AKU MAIN PULAK

HAA,HAA! TERKEJAR-2.. HAHA

AKU PULAK YANG TERKEJAR-2.. HAHA

TINGGI SIOOTT :O

ORANG DAYAK <3

AKU GEMOKKKK!
ASSALAMMUALAIKUM
hai,hai,hai ! Okay, dah senja nie. kejap lagi maghrib masuk. aku straight to the point yeah? Nampak gambar kat atas tuh? Ermmm, pukul 3:30 tadi aku keluar. aku ajak member aku zahin dengan adik aku jogging petang-2 buta tuh :D lepastu dah siapsiap, tetibe hujan wehhh! memang terbaik lah.. kitorang tukar plan.. kitorang main badminton.. jyeaahhh! lame siott tak main badminton.. pastu kitorang main ah. lawan-2. kay, aku asyik kalah jea :( dah lama tak main, boleh cite lah kan? tapi memang fun main badminton tadi :) rasa nak main lagi ! dengan perangai adik aku yang gila-2 , zahin yang poyo.. pehh! best :) seronok sangat.. Ermm, then kitorang jalan-2 dekat greenwood.. buat lawak bodoh.. makan-2 , main kejar-2.. memang fun gila aku cakap. haih -,- rasa seronok sangat nie :) haha,

KPD IZZAH : nanti aku update blog kita. sorry babe -,- tak sempat

                                                                                                         sincerely, fyaa sham


Older Post | Newer Post