//_TheHonestGirl
◕ The owner ◕



-AFIFAH FYFA HERE-
Hi and Assalammualaikum :)
Afifah Azim . Welcome to my territory . This is my own blog . Do not copypaste ya? Please be nice on my blog :) keep calm and enjoy the story :3

Entry About Goodies


◕ Music Is My Life ◕

Bismillahirrahmanirrahim. Salam ukhuwah :) Alhamdulillah, saya masih mampu bernafas sampai ke hari ni. Pencuri :)

◕ Special To Me ◕


Teman Selama-lamanya :* Love you, Nurul Shahira Sabrina Bt Mohd. Nizam :) Muahh muahh! xx

Best Cousin Forever, Nur Izzah Bt Mohd. Halimon ^o^ thanks for being everything to me and you're so important to me! I love you so much yang xD Muahhxx

Nur Afiqah Binti Shamsul Azim ❤ kau selalu bagi semangat kat aku :'D jadi adik yang baik and penghasut yang kejam ok xD haha sayang kau dik

Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Cursor by : Hidayah


PEMBAKAR SEMANGAT !
Monday, 30 January 2012 | 00:20 | 1 like it
PEMBAKAR SEMANGAT AKU ! HOHO ^^


NOKIA C3

COVER HANDPHONE
ASSALAMMUALAIKUM
Hai Hei Hui Ho (^_^)
Apa khabar ? ada sehat ? kalau tak , pergi lah berehat ,, jangan lupa makan ubat sekali :D
Ermm , apa entri aku kali nie ? siap ada gambar bagai .. pastu title 'pembakar semangat'
apa kebendanye nie ? haa , nak cerita lah nie.. sabaq , sabaq ! :)
let's read... looaaddiinnggggg... story begin !

Okay , tahun nie aku PMR ! seperti tajuk blog aku tuh . caloncalon PMR :)
blia sebut PMR , mesti gabra gila ! takot tak mampu dapat A :( mase UPSR pon dapat 1A jea :(
hurmmmm , tapiiiii.................. mama cakap
"kalau Ifah lulus PMR dapat 8A , mama belikan handphone yang Ifah nak.."
time tuh jantung aku dup dap jea.. gila ah ! mama nak belikan handphone kalau aku dapat 8A..
sejak tuh , aku semat dalam hati nak belajar bersungguh-2 untuk dapat kan 8A !!
maa , kalau aku dapat 8A ,, mama belikan hanphone nie ek ? Ifah nak yang nie ^^ tau maa ?
hihihi.. Ya'Allah , kau bantulah aku. terangkan hati aku supaya dapat faham apa yang cikgu ajar..
Amiinnnnnnnn ! ^^ haih , happy betol nieh !!

Aku nak handphone NOKIA C3 colour hitam pastu nak letak cover colour purple..
tak purple , pink ! tak pink , putih ! tak putih , hijau ! :)
smart tak ? smart tak ? bagi aku smart ^^
NOKIA C3 , wait for me ya ? hurmm , kalau aku tak dapat 8A pon aku nak try pujuk mama beli ,
suruh beli phone nie.. guna duit tabung.. boleh gak tuh kan? hihi ^^
lagi apa nak cerita ? cerita sudah habis lorhh.. semoga jumpa lagi ^^

bubbye you alls :) :**
sincerely , FYFAA


Older Post | Newer Post