//_TheHonestGirl
◕ The owner ◕



-AFIFAH FYFA HERE-
Hi and Assalammualaikum :)
Afifah Azim . Welcome to my territory . This is my own blog . Do not copypaste ya? Please be nice on my blog :) keep calm and enjoy the story :3

Entry About Goodies


◕ Music Is My Life ◕

Bismillahirrahmanirrahim. Salam ukhuwah :) Alhamdulillah, saya masih mampu bernafas sampai ke hari ni. Pencuri :)

◕ Special To Me ◕


Teman Selama-lamanya :* Love you, Nurul Shahira Sabrina Bt Mohd. Nizam :) Muahh muahh! xx

Best Cousin Forever, Nur Izzah Bt Mohd. Halimon ^o^ thanks for being everything to me and you're so important to me! I love you so much yang xD Muahhxx

Nur Afiqah Binti Shamsul Azim ❤ kau selalu bagi semangat kat aku :'D jadi adik yang baik and penghasut yang kejam ok xD haha sayang kau dik

Skin by : Lieya
Header by : Ain Fadhilah
Background by : Ain
Cursor by : Hidayah


Comeback maybe? Haha not la
Saturday, 21 November 2015 | 23:06 | 0 like it
Assalammualaikum and hello everyone!

Lama juga tak meng-update-blog ni kan huhu. busy sikit. aku dah 18 tahun, dan belajar di Kolej Komuniti Selayang (KKSY). kos Rekabentuk Dalaman (Interior Design) tapi sijil je. belajar pun 16 bulan je. tapi best! (thumbs up) walaupun pada awalnya aku susah nak masuk dengan ID ni tapi aku percaya ada hikmah disebalik semua ni. Sekarang dah masuk semester 2 dah aku dan alhamdulillah aku dah mula sayang dengan kos yang aku ambil ni. serious aku rasa dari awal aku tak silap ambil kos ni. bila aku tengok kawan kawan yang lain ambil grafik (kos yang memang aku ingin-2 kan lepas spm) macam susah je sebab lukisan dorang memang kena kaw kaw tangan seni! :((( aku ni takde lah tangan seni ikut kan.

Okay dah lama tak buka blog ni memang kekok habis lah kan. lagipun aku dah tak bercerita macam dulu dah. kalau dulu atleast bercerita lah juga dalam diari. tapi ni tak dah. bila dah besar rasa mcm baik buat buku dalam otak sendiri kan. semua tu simpan dalam hati pun dah cukup. Lagipun aku dah trauma sikit. Aku malu dengan diri aku yang dulu suka mengheboh di laman sosial. tapi takpa semua tu ambil iktibar. jadi kan pengajaran dalam hidup. and thats why aku dah lama tak bercerita kat mana mana laman sosial. banyak simpan dalam hati jeeee. twitter, instagram semua dah jarang online. paling kerap pun whatsapp and wechat. Itupun kat wechat tak ramai friends pun hehe.

Okay lain hari aku berceloteh lagi dalam ni. itupun kalau boleh lah. Sebab aku try bukak email blog aku macam dah tak boleh. Dia cakap menda tah. nak buat blog baru memang malas lah kan lagipun dah tak reti buat blog hahaha. InshaAllah kalau ada rezeki, aku berceloteh lagi dalam blog ni walaupun aku tahu aku sorang je membebel kat sini kah kah kah! bye uollsssssss, jumpa lagi~


Older Post